bee smart pančevo cover

BEE SMART - Centar za strane jezike osnovan je 2012. godine, sa zeljom da se kreira okruzenje u kojem ce učenje jezika postati deo svakodnevne kulture i zadovoljiti potrebe svih polaznika.

U nastavi je zastupljena komunikativna metoda koja podrazumeva ravnomerno razvijanje svih jezičkih kompetencija: čitanja, pisanja, izražavanja i razumevanja. Polaznici putem komunikativne metode usvajaju jezik aktivno, u okruženju u kojem se dogadja "realna" komunikacija. Na ovaj način polaznik brzo savladjuje strani jezik i komunikacija u jezičkim situacijama postaje prirodan refleks.

BEE SMART - Centar za strane jezike svojim polaznicima nudi mogućnost učenja stranog jezika u prijatnom i moderno opremljenom prostoru. Nastava se odvija u malim grupama ili individualno.

Sa velikim ispehom i dugogodišnjim iskustvom pripremamo polaznike za polaganje nekog od jezičkih ispita Univerziteta u Kembridžu i sticanje međunarodno priznatih diploma (PET, FCE, CAE,CPE, IELTS,) . Kembridž diplome priznate su kod nas od strane Ministarstva obrazovanja Srbije, i u inostranstvu ukoliko neko želi da se školuje, radi ili putuje.

naš bee smart tim


 • katarina ristić

  Katarina Ristić

  engleski jezik

 • Zorica Plavšić

  Zorica Plavšić

  engleski jezik

 • Andra Miokov

  Andrea Miokov

  nemački jezik