zajedno učimo

ucenje_u_prirodi

bavimo se sportom

bavljenje-sportom

i zabavljamo

bazen-zlatibor

letnji kamp zlatibor

Bee Smart Summer Camp je letnji kamp engleskog jezika čija je ideja da se kroz aktivno učenje jezika, brojna sportska takmičenja i boravak u prirodi, deci pruži prilika da se upoznaju sa vršnjacima iz cele Srbije i zemalja regiona, steknu divna prijateljstva i unaprede svoje znanje.Zlatibor, jedna od najlep’ih planina naše zemlje koja preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje. S obzirom na prirodne lepote i brojne atrakcije koje nudi, odabrali smo ovu planinu za naš kamp engleskog jezika i sporta.Program obuhvata svakodnevnu nastavu engleskog jezika u grupama organizovanim po uzrastu i nivou znanja, rad u klubovima i radionicama (dramski, novinarski, filmski, klub kulture i tradicije.) Kamperi su uključeni u brojne sportske i zabavno-rekreativne aktivnosti (sportski turniri, pešačke ture,jahanje, odlasci na bazen, orijentacioni kros, obilazak kulturno-istorijskih mesta) u okolini Zlatibora.


slika sa dramske sekcije

dramska sekcija

Svake večeri na kampu, BEE SMART na mnoge načine organizuje raznolike tipove radionica/sekcija kroz koje se našim kamperima pruža mogućnost da uz učenje jezika pokažu i svoju kreativnu stranu, na primer kroz glumu, pantomimu, kvizove i tome slično.

slika sa muzicke sekcije

muzička sekcija

Jedna od raznih večernjih aktivnosti na kampu je i muzička sekcija, pri kojoj se naši kamperi uvek dobro zabave. Takmičenja u pevanju i karaoke su se pokazala kao odličan način da se učesnici posle celodnevnih aktivnosti lepo provedu i zabave na kraju dana.

slika sa potrage za blagom

potraga za blagom

Potraga Za Blagom - Treasure Hunt je jedna od omiljenih aktivnosti na kampu. Organizuje se ekipna potraga za blagom na velikom prostranstvu Zlatibora, gde učestvuju svi kamperi kako bi prvi pronašli sakriveno blago i došli do raznih, vrednih nagrada, u zavisnosti od mesta koje osvoje. Fizička aktivnost i zabava su zagarantovani!

slika sa potrage za blagom

ekskurzije

Bee Smart - Summer Kamp, pored svakodneve nastave engleskog jezika, radova u klubovima i radionicama, organizuje i ekskurzije za naše kampere.Obilasci kulturno-istorijskih mesta u okolini Zlatibora, poznate pećine i etno sela su odlični primeri gde naši kamperi mogu da se provedu lepo i nauče ponesto o tom predelu nase zemlje.


pogledajte utiske naših kampera